jún
22

Nehéz ügy. Ugyanis ez a hal ehetetlen,gumiízű,rágós,és még sorolhatnám. Viszont biztosan beleestünk abba a hibába,hogy vittünk haza,mert occó volt a tescoba. Akkor készítsük el, hogy ehető legyen. Nehéz lesz:)

 A halszeleteket sózzuk, borsozzuk. A mézes mustárt a tejszínnel (vagy joghurttal) és a bor felével simára kikeverjük. A koriandert apróra vágjuk. Készítés: A halak mindkét oldalát kevés zsiradékon erős lángon 1-1 perc alatt megkapatjuk, majd a szeleteket egy jénai edénybe tesszük át, és a bor másik felét aláöntjük. A halszeletek tetejét szépen megkenjük a mézes-mustáros öntettel, majd a baconszeleteket ráfektetjük, 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Tálalás előtt megszórjuk a friss, apróra vágott korianderrel. Köretként rizs variációkat, esetleg krumplipürét javaslok. Jó étvágyat kívánok!

süti beállítások módosítása